Over DCAP

Data Capture

Mobile computing, barcode scanning, RFID,... online is zoveel informatie te vinden dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Met deskundig advies helpt DCAP u bij het selecteren van de juiste oplossing voor het lezen en verwerken van barcodes of RFID-tags. 

Mobiel gebruik in een magazijn of productieomgeving, handscanner met kabel aan een machine of pc, vaste positie op toonbank,... op deze website vindt u -mooi gestructureerd- producten van topmerken in de sektor. Met handige filters selecteert u gericht de geschikte toestellen voor uw toepassing.

Gevonden wat u zoekt? Via de offerte-mand  bezorgen we per kererende onze scherpste prijs voor de geselecteerde producten. 

Indien gewenst configureren we de toestellen op voorhand en installeren we bij u ter plaatse. Service na verkoop is vanzelfsprekend...

Bijkomde vragen? Bel, mail of gebruik het contactformulier. We helpen u graag verder... 

 

Applications

Software wordt steeds belangrijker. Als voorbeeld, fabrikanten van mobiele terminals stellen tal van tools ter beschikking om Android toestellen te configureren, beveiligen en optimaal te laten functioneren. DCAP beschikt over alle nodige informatie en documentatie hieromtrent om u(w IT dienst) te helpen, ... . Op deze manier bent u op de kortst mogelijke tijd aan de slag met de nieuwe toestellen.  

Ook voor het verwerken van RFID/barcode data of andere input is software nodig. DCAP kan logica voorzien om deze data te behandelen of door te geven aan een bestaande applicatie of ERP.

In vele gevallen worden bestaande applicaties behouden en wordt een nieuwe "mobiele" applicatie - bvb orderpicking - gekoppeld. Hierbij is het de bedoeling  enkel te optimaliseren waar nodig en niet onnodig bestaande applicaties te vervangen.

We starten steeds met een vrijblijvende analyse ter plaatse waar we alle stappen van de bedrijfsprocessen samen rustig doornemen.

 

Identify - Capture - Share

Geef producten een unieke ID : barcodeprinter, RFID-schrijver
Lees deze ID : barcodescanner, mobiele terminal, RFID-lezer
Deel uw data : ERP, WMS, bestelbon, leveringsbon, factuur,...

Producten

Producten

Auto-ID hardware - barcodescanning - mobiele terminals - ...

Bekijk alle producten
RFID

RFID

RFID - Hardware - Software - Toepassingen

Meer over RFID
Software

Software

... om uw bedrijfsprocessen te verbeteren

Naar de Softwaretoepassingen